تاریخ انتشار : پنجشنبه 31 فروردین 1396 - 12:10
کد خبر : 13927

رئیس جمهور: انتخابات برای تهمت و نزاع نیست، برای سربلندی ایران است

رئیس جمهور:   انتخابات برای تهمت و نزاع نیست، برای سربلندی ایران است

رئیس جمهور: انتخابات برای تهمت و نزاع نیست، برای سربلندی ایران است/ چهره‌های مردم از هر نظرسنجی برای من مهم‌تر است رئیس جمهور با اشاره به اینکه چهره‌های مردم از هر نظرسنجی برای من مهم‌تر است، گفت: وقتی در خیابان‌های تهران و یا هر شهر دیگر و حتی در تبریز در چهره‌های مردم را می‌دیدم،

رئیس جمهور:
انتخابات برای تهمت و نزاع نیست، برای سربلندی ایران است/ چهره‌های مردم از هر نظرسنجی برای من مهم‌تر است

رئیس جمهور با اشاره به اینکه چهره‌های مردم از هر نظرسنجی برای من مهم‌تر است، گفت: وقتی در خیابان‌های تهران و یا هر شهر دیگر و حتی در تبریز در چهره‌های مردم را می‌دیدم، امید موج می زند.

حجت الاسلام والمسلیمن حسن روحانی شب گذشته در دیدار با نخبگان آذربایجان شرقی که در سالن اداره کل استاندارد آذربایجان شرقی برگزار شد، با اشاره به ویژگی‌های مردم آذربایجان در طول تاریخ، اظهار داشت: مردم آذربایجان با بهمن ۵۶ بهمن ۵۷ را آفریدند، لشکر عاشورا در دفاع مقدس دلاوری‌ها و شجاعت فراوانی از خود نشان داد، این مردم مرزبانی را به دنیا معرفی کردند، امروز هم امید ما به آذربایجان وتبریز است.

وی دیدار امروز خود از مناطق سیل زده را یادآور شد و با بیان اینکه داغداران با صبر صحبت کردند و از ما امروز چیزی نخواستند ولی از ما تشکر کردند، افزود: مردمی که عزیزان خود را از دست داده بودند، در عین حال چیزی از ما نخواستند و این مردم هستند که ایران را می‌سازند.

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه ما روزهای سرنوشت سازی را در پیش رو داریم، گفت: مردمی که با ایثار و حضورشان در خرداد ۹۲ کشور را در مسیر دیگری قرار دادند، با وحدت و اتحادشان، امید و آینده نگری‌شان، نه تنها ایران را امن کرد، امنیت را صادر کرده و بغداد، کربلا، نجف، سامرا و کاظمین را حفظ کردند، مردمی که دیار حضرت زینب را حفظ کرده و امروز امید بسیاری از کشورها هستند و توان، سیاست و منطق خود را در برابر قدرت‌های بزرگ به نمایش گذاشتند. مردمانی که پرچم ایران را بالای سر کشتی‌های نفت کش و حمل بار به اهتزار در آوردند.

روحانی با اشاره به اینکه ما اراده کرده‌ایم و می‌توانیم اکنون از طریق سیستم مدرن بانک‌ها، تجارت را برقرار کنیم، ابراز داشت: امروز به جای صرافی در کشورهای مختلف که اموال صادرکنندگان و… را بردند، دوباره راه نقل و انتقال را باز کردیم.

وی افزود: ایران کشور مردمی است که توانستند بعد از سال‌ها واردات را از غیر پول نفت به ثمر بنشانند، نفت را می فروختیم و از پول نفت برای نان شب گندم وارد می‌کردیم، اما امروز نه تنها پول نفت را برای گندم مصرف نمی‌کنیم، نان سفره خود را خود تهیه می‌کنیم، بلکه در سال ۹۵ بیش از ۳ میلیون تن گندم را در عرصه صادرات قرار دادیم.

رئیس قوه مجریه با تاکید بر اینکه از صادرات غیرنفتی نیازهای خود را تأمین می‌کنیم، ادامه داد: ۶۲ سال در انتظار چنین روزی بودیم که بدون نفت بتوانیم کالای مورد نیاز را وارد کنیم. در سال ۹۴ تراز تجاری ما برای اولین بار مثبت شد و صادرات غیر نفتی نزدیک ۱ میلیارد دلار بیش از واردات ما بود و در سال ۹۵ نیز باز هم تراز تجاری ما مثبت بود و صادرات ما ۳۰۰ میلیون دلار بیش از واردات بود. اینکه دو سال پشت سر هم تراز مثبت تجاری داشته باشیم، من در تاریخ ایران به یاد ندارم.

روحانی با اشاره به اینکه برای اولین بار در دولت یازدهم هر مقدار که تورم بود، حقوق کارگران و کارمندان و مستمری بگیران را بیش از تورم قرار دادیم، افزود: در دولت یازدهم هیچ وقت تورم از حقوق مردم پیشی نگرفت، بیش از همه، فشار بر روی افرادی است که حقوقشان ثابت است. اگر به سال ۹۱ و ۹۰ برگردیم، تورم ۳۰ درصد بود، حقوق ۲۰ درصد افزایش یافت و همیشه تورم بیش از حقوق بود.

وی با تاکید بر اینکه مردم در فشار هستند، گفت: تحت فشار بودن مردم درست است و مردم مشکلات دارند ولی دانیم که بعد از سال‌ها تحریم و فشار کشور در این موقعیت قرار گرفته است، دست به دست هم دادیم و قدم به قدم داریم مشکلات را حل می‌کنیم. قول دادیم در این دولت حصر ایران را بشکنیم چراکه ایران در محاصره قدرت‌ها بود و نمی‌گذاشتند نفت را صادر کنیم، گفتند بیش از ۱ میلیون نمی‌توانیم نفت صادر کنیم، نفت به هر کسی نمی‌توانستیم بفروشیم و طرف مقابل هم شرط پرداخت را تعیین می‌کرد، اما امروز اینگونه نیست، مگر عزت ملت ایران در چه شرایطی است؟

رئیس جمهور با اشاره به اینکه بازار صادرات را از دست داده بودیم و همه تلاش‌ها برای رفع تحریم برای بازگرداندن بازار صادرات و تأمین نیاز واردات است، ابراز داشت: در ۳٫۵ سال اخیر ۱۱ فاز پارس جنوبی را به بهره برداری رساندیم، برخی قطعات را نداشتیم تا به بهره برداری برسد ولی امروز راه باز شد و محاصره شکسته شد و مردم به طرف پیشرفت حرکت کردند.

وی با بیان اینکه به خاطر شرایط سفر به عجب شیر و آذرشهر که برای همدلی و همدردی آمدیم، فرصت اعلام طرح‌های افتتاح شده بدست نیامد، گفت: سد بستان آباد که امروز در دولت یازدهم افتتاح شد، بیش از ۱۰ تا ۱۱ روستا را از فاجعه سیل نجات داد، ضمن اینکه لایروبی اگر نمی‌شد، خسارات بزرگی پدید می‌آمد که قابل تصور نیست.

روحانی ادامه داد: با طرح دیگری که امروز وزیر جهاد کشاورزی افتتاح کرد، ۲۵۰۰ هکتار زمین کشاورزی با سیستم مدرن آبیاری می‌شوند، ضمن اینکه امروز پروژه‌های بزرگ صنعتی هم کار خود را آغاز کرد، بنابراین آذربایجان شرقی این توان را دارد که یکی از مراکز بزرگ صنعتی و کشاورزی و گردشگری کشور شود. همه زمینه‌ها در این استان آماده است و همدلی موجود در بین مسئولان و فداکاری و مدیریت مدیران ارشد استان و مردم غیور و آماده به کار و امیدواری که در استان هست، زمینه را بیش از پیش فراهم می‌کند.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه چهره‌های مردم از هر نظرسنجی برای من مهم‌تر است، گفت: وقتی در خیابان‌های تهران و یا هر شهر دیگر و حتی در تبریز در چهره‌های مردم را می‌دیدم، امید موج می زند. هر وقت به تبریز آمدم روحیه جدیدی برای ما ایجاد شد.

وی با تاکید بر اینکه با توکل به خدا گره‌ها را باز می‌کنیم، تصریح کرد: آن‌هایی که نا امیدی را در کشور ترویج می‌کنند و می‌خواهند بگویند که شما در انتخابات ۹۲ حماسه نیافریدید، مردم در ۹۲ انتخابات اشتباه بود، مردم در برابر قدرت‌های بزرگ پیروز نشدند و عظمت ملت ایران در برابر دشمنان متجلی نشده است، به منافع و مصالح ملی خدمت نمی‌کنند.

روحانی با بیان اینکه تبریز آمادگی شکوفایی بیشتر را دارد، ادامه داد: وقتی استاندار می‌گوید ۴۸ بنگاه نیمه فعال، فعال شده، حتماً این استان قدرت دارد به جای ۴۸ بنگاه صنعتی و اقتصادی، ده‌ها مرکز را به فعالیت وادار کند ودولت آماده کمک است.

این مقام ارشد قوه مجریه، با تاکید بر اینکه صندوق توسعه ملی هم کمک می‌کند، ابراز داشت: اگر سرمایه گذاری‌ای داشته باشید که نیاز به کمک ملی دارد، صندوق توسعه ملی به عنوان قدرتی در کنار دولت، با همه فشارهای مالی کمک می‌کند.

وی افزود: تا دو روز پیش بر اساس آمار بانک مرکزی حدود ۴۰ میلیارد دلار به صندوق توسعه ملی ریخته‌ایم که ۳۸ میلیارد از صادرات و حدود ۲ میلیارد از بدهی دولت قبل را پرداخت کرده‌ایم، این پول برای کمک به سرمایه گذار است که سود تسهیلات صندوق توسعه ملی با دلار ۴ درصد است.

وی مشکلات بانکی کشور را مورد اشاره قرار داد و گفت: باید موضوع بانک‌ها را با دست به دست هم دادن حل کنیم، قاچاق کالا باید حل شود و فساد باید ریشه کن شود.

روحانی با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته میزان قاچاق کالا از ۲۵ میلیارد دلار به ۱۵ میلیارد دلار رسیده است، افزود: احتمالاً از ۱۵ میلیارد هم بیشتر کاهش داشته است و این قدم بزرگی است و باید قدم به قدم قاچاق را به صفر برسانیم.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه تصمیم ما این است که کار را نیمه کاره رها نکنیم، گفت: تا اینجا، حضور و کارهای ما با حمایت، اعتماد و کمک مردم بوده، بدون حمایت مردم و رهنمود رهبری مگر می‌توانستیم حصر را بشکنیم و موفقیت به دست آوریم؟

وی ادامه داد: حضور پریروز در عسلویه برای من غرور آفرین بود، ما در یک روز ۲۰ میلیارد دلار پروژه را افتتاح کردیم که در تاریخ ایران سابقه ندارد. ۱۱ فاز گاز را افتتاح کردیم و استفاده از لایه نفتی پارس جنوبی آغاز شد، ۴ پتروشیمی افتتاح شد ۲ پتروشیمی هم آماده بود ولی چون یک هفته تا تکمیل باقی مانده بود، افتتاح نکردم، چرا که پروژه‌هایی که به اتمام نرسیده را افتتاح نمی‌کنم لذا با این اوصاف چرا امیدوار نباشیم به آینده؟

روحانی با بیان اینکه در این دولت با سد امروز بستان آباد ۳۵ سد بهره برداری و تکمیل و افتتاح شده است، خاطر نشان کرد: کل سدها ۱۷۳ سد بوده که این تعداد سد در سه سال کار بزرگی است، چرا امیدوار نباشیم به آینده؟

وی با اشاره به اینکه ۱۱ درصددر دولت یازدهم به تولید برق اضافه شد و امروز چهاردهمین تولید کننده هستیم، ابراز داشت: چرا نباید به آینده امید نداشته باشیم؟

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه در دولت یازدهم فقط مشکلات را کنار زدیم و لوکوموتیو را روی ریل آوردیم، اظهار داشت: این را هم بگویم که در این دولت ۱۶۰ لوکوموتیو نو به کشور وارد کردیم، برخی فکر می‌کنند فقط هواپیما می‌آوریم، توسعه بزرگ در بنادر داریم و ناوگان حمل و نقل جاده‌ای هم در حال نوسازی است. چابهار را فرصت نکردیم افتتاح کنیم که توسعه این بندر هم از دستاوردهای این دولت است.

روحانی ادامه داد: برخی در روز روشن که آفتاب است، طرف آن را شب می‌بیند، چرا دروغ و تهمت و رودررویی و چنگ به صورت هم می‌زنید، انتخابات برای تهمت و نزاع نیست، برای سربلندی ایران است و برای آمدن پای صندوق باید تشویق کنیم تا صف‌های طولانی تشکیل شود. همه باید پای صندوق بیایند و بقیه را هم تشویق کنند، نباید کسی بگوید که رأی من در آینده کشور تأثیر گذار نیست و هیچ کسی فکر نکند جایزه‌اش از صندوق نمی‌گیرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.